Romanian – American Foundation (RAF) anunță deschiderea apelului de proiecte Proof of Concept (POC) în domeniul cercetării aplicate  (Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship), denumită în continuare  apelul de proiecte ARTIE – POC.

Programul ARTIE va avea mai multe componente: granturi pentru cercetare aplicată, granturi pentru antreprenori în tehnologie, evenimente în comunitate. Acest apel de proiecte se referă la granturi pentru cercetare aplicată.  Valoarea fiecărui grant va fi de maxim 80 000 USD pentru o perioadă de opt luni.
“În cadrul RAF, noi suntem foarte pasionați de ARTIE; a devenit un simbol al inovației în sine.  Ne-am dorit ca procesul prin care cercetătorii aplică pentru a deveni beneficiari ai granturilor să fie unul simplu, cuprinzător și atractiv.  Și pentru că ARTIE este despre oameni inteligenți ce inovează obiecte inteligente într-o lume interconectată, vom trăi  multe experiențe și vom împărtăși cunoștințe noi  în comunitatea pe care o construim” – a afirmat  Paula Apreutesei, Director de Program.

Aplicanții sunt invitați să-și creeze un profil online si să citească întregul ghid pentru aplicanți. Întreg procesul este descris pe site-ul apelului ARTIE – POC: http://artie.rafonline.org .

Puteți găsi mai multe informații despre acest apel de proiecte in comunicatul de presă (RAF lansează apelul de proiecte pentru granturi în domeniul cercetării aplicate) sau pe site-ul ARTIE (http://artie.rafonline.org ).