Joyce S. Kline

Joyce Kline este managerul programului digital în industria aerospațială și de apărare din America de Nord și liderul în analize de înaltă tehnologie din America de Nord în cadrul companiei Accenture. Joyce a ajutat clienții să-și definească capacitățile digitale în întreaga întreprindere extinsă, inclusiv cum să devină întreprinderi bazate pe date, cum să obțină beneficii din soluțiile conectate, cum să dezvolte capabilități de analiză predictivă, cum să declanșeze inovația și cum să se angajeze într-o transformare digitală . Anual, Joyce reprezintă Accenture la Saloanele Internaționale Aeriene, unde a jucat un rol esențial în înființarea Vitrinei digitale a Accenture.

Înainte de a-și îndeplini rolul actual, Joyce a lucrat cu mai mulți clienți Aerospace & Defense la diferite proiecte de lanț de aprovizionare, servicii pentru clienți și aftermarket. În cei peste 20 de ani cu Accenture, Joyce a lucrat cu clienții Aerospace & Defense și High Tech pentru a conduce inițiative de transformare a afacerii, creștere și îmbunătățiri operaționale.

Înainte de a se alătura Accenture, Joyce a fost angajată în patru companii GE diferite și a deținut diverse funcții în producție, aprovizionare și calitate. Joyce deține un MBA de la Sloan School of Management al MIT și un BSME de la Worcester Polytechnic Institute. Joyce are sediul în Boston, MA.